Profesionalno e-mail rješenje

Smjestite svoju poslovnu e-poštu na sigurnu, šifriranu, zagarantovanu privatnost i uslugu e-pošte bez oglasa.

Uz puno poslovnih obaveza teško je naći vremena za rad na vlastitom napretku. Dopustite da vam to pomognemo promijeniti jednostavnim rješenjem za bolju organizaciju.

Mail Server je progresivno, robusno, ali vrlo jednostavno rješenje koje će olakšati vaše poslovanje, bez obzira na to je li vaš preduzeće veliko ili malo. To je kompletno rješenje za profesionalnu elektroničku komunikaciju te poslovanje unutar i izvan preduzeća.

Sva pošta koju korisnik prima ili šalje prolazi kroz AntiSpam i AntiVirus zaštitu tako da je korisnikova pošta provjereno sigurna. Takođe, ovo rješenje omogućava sinhronizovanje mailbox-a sa svim uređajima koje korisnik koristi. Pristup e-mail nalogu sa uređaja po želji (laptop, tablet, mobilni telefon).

Podrazumijeva se da je poslovnim korisnicima od presudne važnosti bezbjednost podataka i visoka dostupnost koju obezbjeđuje privatni mail server. Mail Server se nalazi na brzim i sigurnim serverima u Frankfurtu, koji je realizovan primjenom state of the art tehnologija renomiranih proizvođača HP, Cisco i Dell sa direktnim pristupom Internetu.

Ukoliko su Vam potrebna dodatna pojašnjenja u vezi Devops Mail Server rješenja budite slobodni da nas kontaktirate na info@odm.ba.

Imate problema sa email porukama? Poruke vam ne stižu ili dobijate previše neželjenih (spam) poruka? Imamo rješenje za vas!

Mail Server je za procjenu sigurnosti komunikacije putem e-pošte (MECSA) dobio maksimalne ocjene od Evropske Komisije.

 

Povjerljiva dostava

Vaš davatelj usluga e-pošte štiti vaše poruke (poslane / primljene) od prisluškivanja, koristeći šifriranje. Primjenjuje najnovije dostupne tehnologije, osiguravajući identitet strana s kojima je u interakciji.

     (5.0/5)

Krađa identiteta

Vaš davatelj usluga e-pošte sprečava prijem poruka s nelegitimnih servera. Također poduzima mjere kako bi se izbjeglo da neovlašteni serveri šalju e-poštu s računa vaše domene. Ovim akcijama drastično smanjuje vjerovatnoću primanja (ili generiranja) lažnog predstavljanja i / ili phishing napada.

     (5.0/5)

Integritet poruka

Vaš dobavljač e-pošte može prepoznati poruke koje su modificirane ili presretnute tokom faze isporuke (od MTA pošiljatelja do MTA primatelja).

     (5,0 / 5)

Zašto je adresa e-pošte prilagođene domene dobra za vaše poslovanje?

Osim što vam pomažu u prikazivanju vlastitog identiteta u komunikaciji, adrese e-pošte prilagođenih domena imaju i mnoge druge prednosti.

Vidljivost brenda

Kada potencijalni klijent pogleda vašu adresu e-pošte, brzo će moći pronaći vaše preduzeće tako što će potražiti ime vaše domene.

Kredibilitet

Adresa e-pošte koja sadrži ime vašeg preduzeća zvuči službeno i pouzdanije od adrese e-pošte koja nema prilagođenu domenu.

Dosljednost

Kako vaša radna snaga raste, možete standardizirati adrese e-pošte i stvoriti dosljedne adrese grupa za uloge, poput support@yourdomain.com.

Marketing brenda

Iako postoje brojni načini za plasiranje imena vašeg preduzeća, prilagođena adresa e-pošte je najjednostavnija.

CIJENE PAKETA

Standard
3,90 KMmjesečno
 • 5 GB Inbox
 • 30 dana Backup
 • Virus zaštita
 • Spam zaštita
 • Privatnost i zaštita identita: TLS, SPF, DKIM, DMARC, DNSEC
 • S/MIME, PGP i mogućnost slanja mailova kao enkriptovanih PDF
Gold
9,90 KMmjesečno
 • 50 GB Inbox
 • 30 dana Backup
 • Virus zaštita
 • Spam zaštita
 • Privatnost i zaštita identita: TLS, SPF, DKIM, DMARC, DNSEC
 • S/MIME, PGP i mogućnost slanja mailova kao enkriptovanih PDF
 • Specijalne ponuda za organizacije preko 20 korisnika

KAKO FUNKCIONIŠE ENKRIPCIJA

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Meni