fbpx

Poslovni e-mail za vaše preduzeće

Poslovni mail je usluga korištenja e-mail-a za poslovne korisnike pri čemu naziv vaše e-mail adrese najčešće povezujemo s nazivom vašeg preduzeća/obrta. Uslugu poslovni mail je vrlo jednostavno podesiti i koristiti na svim uređajima (računar, smartphone, tablet) i nudi znatno više prostora i veću sigurnost nego domaći besplatni mail sistemi koji se nude u BiH.

Poslovna e-mail adresa na vašoj domeni govori ispred firme i predstavlja vas u poslovnim odnosima. Osim što ostavlja utisak ozbiljnosti i profesionalnosti, takva adresa nosi sa sobom garanciju pripadnosti određenoj firmi. Ne morate da brinete o potencijalnim zloupotrebama kojih ima na stotine. Vaša domen predstavlja trajno rješenje za vaš internet identitet. Bolje spriječiti nego liječiti. Zato adresa vaše poslovne e-pošte treba da bude – info@nazivVašefirme.ba i/ili prodaja@nazivVašefirme.ba i/ili vaše_ime@nazivVašefirme.ba. i slično.

Imate problema sa email porukama? Poruke vam ne stižu ili dobijate previše neželjenih (spam) poruka? Imamo rješenje za vas!

Naš Mail Server je za procjenu sigurnosti komunikacije putem e-pošte (MECSA) dobio maksimalne ocjene od Evropske Komisije.

Povjerljiva dostava

Vaš davatelj usluga e-pošte štiti vaše poruke (poslane / primljene) od prisluškivanja, koristeći šifriranje. Primjenjuje najnovije dostupne tehnologije, osiguravajući identitet strana s kojima je u interakciji.

     (5.0/5)

Krađa identiteta

Vaš davatelj usluga e-pošte sprečava prijem poruka s nelegitimnih servera. Također poduzima mjere kako bi se izbjeglo da neovlašteni serveri šalju e-poštu s računa vaše domene. Ovim akcijama drastično smanjuje vjerovatnoću primanja (ili generiranja) lažnog predstavljanja i / ili phishing napada.

     (5.0/5)

Integritet poruka

Vaš dobavljač e-pošte može prepoznati poruke koje su modificirane ili presretnute tokom faze isporuke (od MTA pošiljatelja do MTA primatelja).

     (5,0 / 5)

Zašto je adresa e-pošte prilagođene domene dobra za vaše poslovanje?

Osim što vam pomažu u prikazivanju vlastitog identiteta u komunikaciji, adrese e-pošte prilagođenih domena imaju i mnoge druge prednosti.

Vidljivost brenda

Kada potencijalni klijent pogleda vašu adresu e-pošte, brzo će moći pronaći vaše preduzeće tako što će potražiti ime vaše domene.

Kredibilitet

Adresa e-pošte koja sadrži ime vašeg preduzeća zvuči službeno i pouzdanije od adrese e-pošte koja nema prilagođenu domenu.

Dosljednost

Kako vaša radna snaga raste, možete standardizirati adrese e-pošte i stvoriti dosljedne adrese grupa za uloge, poput support@yourdomain.com.

Marketing brenda

Iako postoje brojni načini za plasiranje imena vašeg preduzeća, prilagođena adresa e-pošte je najjednostavnija.

CIJENE PAKETA

Standard
3,90 KMmjesečno
 • 5 GB Inbox
 • 30 dana Backup
 • Virus zaštita
 • Spam zaštita
 • Privatnost i zaštita identita: TLS, SPF, DKIM, DMARC, DNSEC
 • S/MIME, PGP i mogućnost slanja mailova kao enkriptovanih PDF
Gold
9,90 KMmjesečno
 • 50 GB Inbox
 • 30 dana Backup
 • Virus zaštita
 • Spam zaštita
 • Privatnost i zaštita identita: TLS, SPF, DKIM, DMARC, DNSEC
 • S/MIME, PGP i mogućnost slanja mailova kao enkriptovanih PDF
 • Specijalne ponuda za organizacije preko 20 korisnika

Najčešće postavljanja pitanja

Pročitajte odgovore na najčešće postavljana pitanja, nadamo se da će vam pomoći u donošenju prave odluke.

U poslovnoj komunikaciji, e-mail danas zauzima vrlo važno mjesto, i jako puno novih i neiskusnih poduzetnika rade grešku već u prvom koraku poslovanja, a to je početak poslovne komunikacije s budućim klijentima putem besplatnog e-maila.

Statistika i podaci govore da preko 80 % novih poduzetnika koriste na početku poslovanja e-mailove koji su otvoreni na besplatnim e-mail servisima kao što su: gmail.com, yahoo.com ili hotmail.com.

Kada se o poslovnoj komunikaciji i kada biste trebali predstaviti svoju firmu te zašto da budući klijent sarađuje s vama, onda biste trebali koristiti e-mail adresu na domeni vaše firme.

Ponekad će vas druga strana čak i ignorisati jer je vaš e-mail poslan s Gmail adrese te vas ili vaše poduzeće neće shvatiti ozbiljno.

 

Za nove poduzetnike pripremili smo posebne hosting pakete u kojima možete otvoriti vaše nove poslovne e-mailove, neka vaši e-mailovi već od danas budu:

info@nazivVašefirme.ba i/ili prodaja@nazivVašefirme.ba i/ili vaše_ime@nazivVašefirme.ba.

Od kada napravite narudžbu te aktivaciju paketa ili nas kontaktirate već kroz nekoliko dana bit ćete u mogućnosti poslati i primiti vaš prvi poslovni e-mail s nazivom vaše firme unutar e-mail adrese.

Prvi korak je da napravite narudžbu jednog od naših paketa, ako neznate koji paket je idealan za vas slobodno nas možete kontaktirati putem e-mail ili telefonskim putem na broj telefona 060 34 34 34 1.

Proces je brz i jednostavan i već kroz nekoliko dana od narudžbe ili kontaktiranja imat ćete otvoren paket te registriranu .ba domenu s nazivom vaše firme.

U pripremi.

U pripremi.

Potrebna vam je poslovna e-mail adresa?

Cijena već od

3,90 KM

/mjesečno