Marketing na društvenim mrežama

Marketing na društvenim mrežama uključuje objavljivanje postova, oglašavanje, ciljanje potencijalnih kupaca i pružanje korisničke podrške.

Marketing na društvenim mrežama danas je nužan za uspješno poslovanje. Pisanje objava, boostanje (oglašavanje), prikupljanje followera, ciljanje (targetiranje) potencijalnih kupaca i korisnika i interakcija važni su kako bi vaša Facebook ili Instagram stranica zaživjela i postala aktivni alat vaše firme. Prepustite nama vođenje marketinga na društvenim mrežama i proširite glas o vašoj djelatnosti.

Kako bi postigli zavidne rezultate na društvenim mrežama i služeći se njima povećali prodaju ili prikupili veliki broj poklonika vaših usluga ili proizvoda, trebate biti strpljivi. Ništa se ne postiže preko noći i za dobar marketing potrebno je vremena. Rezultati možete očekivati tek istekom puna dva mjeseca usluge jer kroz taj period, mi upoznajemo vaše followere i s obzirom na njihove interese i zanimanja kreiramo objave. Ako želite neku od usluga ili proizvoda “pogurati”, zanimljivim i interaktivnim objavama, koje ćemo pretvoriti u oglas, postići ćemo rezultate.

Korisnici će tražiti raznolikost objava i oglasa, kako bi se zainteresirali za sve što vi možete ponuditi. Objave ćemo kreirati tako da njihov sadržaj bude – interaktivan, edukativan, obrazovni i naravno da se u fokus stavlja ono što vi nudite. Također pružamo i podršku putem koje, u vaše ime, odgovaramo korisnicima i pokrećemo interakciju koja će na vašu stranicu privući veliki broj sljedbenika.

Oglasite svoje proizvode i usluge na Facebooku i Instagramu i povećajte prodaju

Facebook oglašavanje može povećati lajkove vašim stranicama, pomoći reklamirati vaše specijalne ponude, promovirati vaše proizvode i usluge, povećati broj posjetitelja na vašoj web stranici, pomoći Vam da informirate javnost o Vašem Brandu i ono najbitnije – možete iz prve ruke pratiti angažman korisnika vaših proizvoda i usluga te s njima jednostavno ući u kreativnu interakciju.

Instagram koristi iste snažne alate za oglašavanje jednako je učinkovit kao i Facebook. Na taj način možete postaviti, pokrenuti i pratiti kampanje na isti način kao i kod Facebookovih oglasa.

CIJENE PAKETA

Start
400 KMmjesečno
 • Izrada profesionalne Facebook i/ili Instagram stranice
 • 10 Facebook objava
 • 5 Instagram objava
 • Kreiranje vizualnog i tekstualnog sadržaja
 • Analitički izvještaj po završetku
Premium
1000 KMmjesečno
 • Izrada profesionalne Facebook i/ili Instagram stranice
 • 25 Facebook objava
 • 15 Instagram objava
 • Kreiranje vizualnog i tekstualnog sadržaja
 • Analitički izvještaj po završetku
 • Uljučeno 300 KM za plaćeno oglašavanje

Zatražite procjenu mogućnosti oglašavanja na Facebooku

Saznajte možete li se uspješno oglašavati

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Meni