fbpx

Imate proizvod ili uslugu za koju želite da čuje što više osoba?

Imate proizvod ili nudite uslugu za koju želite da čuje što više osoba? Zašto ne razmislite o vašoj reklami na Međunarodnom aerodromu Tuzla? Za postojeće i nove klijente smo pripremili posebnu akciju koja traje do kraja ove godine. Neka vaše ime i brend putuju sa milionima putnika za već od 380 KM mjesečno!

Zašto aerodrom Tuzla?
Naši LED reklamni displeji se nalaze u check-in zoni aerodroma, površine su čak 14 metara kvadratnih i nemoguće ih je ignorisati, pa tako i vaše reklame na njima. Statistika kaže da ovaj aerodrom godišnje posjeti oko 2 miliona osoba, usluge avioprevoza koristi 590 hiljada putnika u 200 letova godišnje. Također prosječno zadržavanje putnika i osoba u njihovoj pratnji je preko 2 sata!

Oglašavanje na aerodromima omogućava brendovima da dosegnu hiljade kupaca svaki dan, a efektivnost oglašavanja na aerodromima dokazana je stvarnim podacima. Prema izvještajima, do 80% kupaca obraća pažnju na oglase za aerodrome, a 42% njih ostvaruje konverzije kao što su: posjeta web stranici, posjeta trgovini ili saznanje više o proizvodu i usluzi. Posebno, do 19% kupaca donese odluku o kupovini kada vide oglase na aerodromu.

Za brendiranje i oglašavanje na aerodromu Tuzla, slobodno nas kontaktirajte na 0603434341 ili info@odm.ba, a za više informacija posjetite našu web stranicu.

Prethodni članak
Zašto je važno imati web prodavnicu u 2022. godini ???